Træner version

  • Analyse af træningspas
  • Periodiseringsværktøj
  • Beskedsystem
  • Skabeloner
  • ...og meget mere

Få alt samlet et sted. Undgå besværet med bøvlede tekst- og regneark samt at beskeder fra dine atleter forsvinder i din mailbox. Få adgang til alle dine atleter fra én og samme konto.
Fra din trænerkonto vil du have overblik over alle dine atleter, hvor du kan kommunikere, planlægge, analysere og følge med i dine atleters træninger og ikke mindst deres tilbagemeldinger på den træning, som du har planlagt. Brug det indbyggede besked system til at kommunikere med dine atleter, og undgå at vigtige mails forsvinder. I trænerversionen, får du adgang til alle premium-funktioner, hvilket gør dit arbejde mere effektivt uden, at du går kompromis med kvaliteten af dit arbejde.

Med en trænerversion oprettes du desuden i EnduFit’s træner netværk, hvilket foruden muligheden for at få nye atleter også giver dig chancen for at bidrage med træningsplaner til EnduFit’s bibliotek over træningsplaner, hvilket kan øge dine indtjeningsmuligheder.


Funktioner

Opret atleter

Planlæg og track din træning med stort overblik i kalenderen. Er der opstået uforudsette planer, kan du nemt flytte rundt i dine træninger.

Besked system

Kommuniker med dine atleter igennem besked systemet.

Kalender

Planlæg og track din træning med stort overblik i kalenderen. Er der opstået uforudsette planer, kan du nemt flytte rundt i dine træninger.

Personliggør

Indsæt dit logo, således at dette fremgår af dine atleters træningsplan.

Træningszoner udfra test

Træner du med den rette intensitet? Foruden muligheden for selv at definere træningszoner på baggrund af hastighed, puls og watt i systemet, er der allerede lagt fysiske test ind i systemet, som giver dig dine træningszoner.

Skabeloner

Skab dig et bibliotek af træningspas og træningsplaner. Gem dine forrige træningspas og/eller træningsuger som skabeloner, således at du altid let kan hive dem frem igen.

Statistik

Få overblik over din træningsmængde, intensitet, fremgang og meget mere henover året.

Upload træning

Upload dine træningsfiler (.gpx og .tcx)

Analyse af træningspas

Analyse værktøjet giver dig mulighed for at highlighte punkter på din graf, så du kan få selv de mindste detaljer med.

Periodiseringsværktøj

Planlæg dine atleters sæson og skab et samlet overblik, således at du sikre at de topper på det rigtige tidspunkt.

Er du klar til at bruge EnduFit?